wensen voorbespreking begrafenis overlijden kooreman uitvaartverzorging hoofddorp

Bij een aankomend overlijden kan middels een voorbespreking uw wensen op papier gezet worden.

Zet uw wensen op papier voor een begrafenis of crematie!
Over zowel een crematie als begrafenis kan ik u in een voorbespreking vrijblijvend informeren.

Al een aantal jaren ben ik uitvaartleider en kom regelmatig tegen dat nabestaanden voor keuzes komen te staan op het moment dat een dierbare komt te overlijden en daar zit je dan vaak niet op te wachten of ben je té emotioneel om helder na te denken.

Als wensen bekend zijn is een uitvaart regelen op zich niet moeilijk, Maar zijn de wensen niet bekend of niet duidelijk dan moeten er keuzes gemaakt worden en die kunnen heel lastig zijn.
Wordt het begraven of cremeren? Opbaren? waar? wat voor een kist? wat zijn de mogelijkheden? Mag ik de dienst houden in het café op de hoek? Mogen we ballonnen oplaten? Mag ik tot het laatste moment mee met mijn dierbare? Moet ik volgauto’s inhuren?
Zo zijn er nog veel vragen die beantwoord kunnen worden in een voorbespreking. Zowel uw wensen als de wensen van de overledene worden gerespecteerd.

Er zijn bijvoorbeeld ook tal van locaties om bijvoorbeeld een begrafenis of crematie dienst te regelen. Denkt u eens aan bijvoorbeeld de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug, of Villa Westend in Velserbroek. Uiteraard kunt u ook in een aula bij het crematorium of de begraafplaats terecht.

Uw wensen op papier zetten geeft rust! Voor u, maar ook voor uw nabestaanden.
Een voorbespreking is kosteloos en verplicht u tot niets en u krijgt een helder overzicht van alle kosten.

Image module
WENSEN OP PAPIER ZETTEN GEEFT RUST

Voor u én uw nabestaanden.

Bel vrijblijvend:
06 – 22 89 30 80
Image module

Brigitte Kooreman uitvaartverzorging

brigitte@kooremanuitvaartverzorging.nl

+31 6 22 89 30 80

Kooreman Uitvaartverzorging begeleidt u bij uw persoonlijk afscheid na een overlijden. Een begrafenis of crematie in Hoofddorp, Haarlemmermeer of omstreken. Middels een voorbespreking geef ik u inzicht in de kosten en mogelijkheden van uw wensen. Ongeacht hoe u verzekerd bent maak ik voor u en vooral mét u een een mooi afscheid voor u en/of uw dierbare(n).

Voor een uitvaart, een begrafenis of crematie in Hoofddorp, de regio Haarlemmermeer en ver daar buiten belt u met Kooreman Uitvaartverzorging:

06 22 893080

of neem contact op via de mail:

brigitte@kooremanuitvaartverzorging.nl

© 2016 – 2018 Kooremanuitvaartverzorging.nl