Wij houden de kosten van een afscheid overzichtelijk en vooral transparant.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?
Heb ik de juiste begrafenis verzekering?

06 22 89 30 80

Voor een afscheid waar je kiest voor een crematie, met opbaring en condoleance, een dienst van 45 minuten voor ongeveer 50 personen komen de kosten al gauw tussen de € 4.500,– en € 5.000,– . Hierbij zit dan de verzorging van de overledene, de overbrenging naar een door u gewenste locatie, eenvoudige kist, het vervoer op de dag van de uitvaart en het tarief voor de begeleiding. Voor de kosten van een begrafenis komen de totaal kosten al gauw € 1.000,– hoger uit.
Met deze bedragen doet u niks geks, maar heeft u een mooi dierbaar afscheid.

Daarnaast kunnen er natuurlijk allerlei wensen besproken worden voor het afscheid. Andere locatie,  andere kist, uitgebreidere catering, etc. etc.

Voor de kosten van de uitvaart is er binnen elk budget een warm en persoonlijk afscheid mogelijk. Het maakt niet uit welke verzekering er is. U heeft altijd de keuze om zelf de uitvaartondernemer te bepalen. Ik bespreek met u de wensen en mogelijkheden. Soms is de verzekering zo samengesteld dat het qua kosten niet slim is om over te stappen naar een andere uitvaartonderneming. Ik kan dit voor u informeren bij uw verzekering. Transparant en open is voor mij zeer belangrijk.

Kooreman Uitvaartverzorging werkt met een vast basistarief. Deze kosten zijn € 1.850,–. Hiervoor ben ik voor u 24 uur per dag bereikbaar vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Ik regel voor u de benodigde formaliteiten die nodig zijn voor de uitvaart en indien dit nodig mocht zijn help ik u met het uitzoeken en opsturen van de polissen.

Zodra ik inzicht heb in uw wensen voor het afscheid, maak ik een kosten begroting voor het afscheid. Het bevat het basistarief, maar ook alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties, ingekochte producten en eventuele reiskosten.

Belangrijk om te weten: Ongeacht uw verzekering, kan ik een uitvaart voor u regelen.

Door uw wensen op papier te zetten, creëert u rust. Voor zowel uzelf als uw nabestaanden.
Vrijblijvend (geen binding, geen kosten) kom ik bij u langs om u hierover te informeren.

Bel gerust: 06 – 22 89 30 80

 

© 2016 – 2018 Kooremanuitvaartverzorging.nl

Image module
WENSEN OP PAPIER ZETTEN GEEFT RUST

Voor u én uw nabestaanden.

Wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Het is geen makkelijk onderwerp om bij stil te staan, maar zeker wel een belangrijk onderwerp om te bespreken.  Denkt u dan aan bijvoorbeeld het financiële aspect, verzekeringen en uitvaartwensen.
Ik kom graag een keer bij u langs om een en ander eens met u door te nemen. Het verplicht tot niets!

Image module

Brigitte Kooreman uitvaartverzorging

Email: brigitte@kooremanuitvaartverzorging.nl

Telefoon: +31 6 22 89 30 80

Kooreman Uitvaartverzorging begeleidt u bij uw persoonlijk afscheid na een overlijden. Een begrafenis of crematie in Hoofddorp, Haarlemmermeer of omstreken. Middels een voorbespreking geef ik u inzicht in de kosten van een uitvaart en mogelijkheden van uw wensen. Ongeacht wat voor verzekering u heeft maak ik voor u en vooral mét u een een mooi afscheid voor u en/of uw dierbare(n).

Voor een uitvaart, een begrafenis of crematie in Hoofddorp, de regio Haarlemmermeer en ver daar buiten belt u met Kooreman Uitvaartverzorging:

06 22 893080

of neem contact op via de mail:

brigitte@kooremanuitvaartverzorging.nl

© 2016 – 2018 Kooremanuitvaartverzorging.nl

© 2016 – 2018 Kooremanuitvaartverzorging.nl